Meeracle Skincare Malaysia

Anda Stress dengan Masalah Kulit?

Meeracle Gemstone Serum boleh bantu anda…

 

Menghilangkan jerawat, jeragat parut & kulit kusam

Menghilangkan masalah kulit berminyak

Mencerahkan dan menggebukan Kulit
 
Menegangkan dan menganjalkan kulit
 
Melambatkan proses penuaan pramatang
 
Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV)

Betul Ke Berkesan?

Kenapa Mesti Meeracle Skin Care? Berbanding Produk Lain?

Produk Meeracle Serum sangat unik kerana ia merupakan satu-satunya serum di Malaysia yang menggunakan batu permata (Diamon, Rubi & Mutiara) sebagai bahan asas kerana bahan-bahan tersebut telah terbukti sangat berkesan untuk kecantikan kulit

Extrak Batu Berlian

Melambatkan proses penuaan hingga wajah kelihatan awet muda

Extrak Batu Berlian

Merawat kulit yang rosak dan memberikan efek pink pada kulit

Extrak Batu Berlian

Berfungsi untuk melicinkan, memutihkan dan mencerahkan kulit

Kenapa Batu Permata Bagus Untuk Kecantikan?

Kerana sifat Batu Permata, Batu Delima & Mutiara itu sendiri terkenal dengan sifat kecantikan… So pakar kecantikan telah membuat kajian dan menemukan bahawa dalam batu permata, delima dan mutiara mengandungi bahan aktif yang apabila digunakan pada kulit wajah, ia akan menjadikan kulit wajah anda cantik dan glowing sesuai dengan sifat batu permata itu sendiri. Menarik kan?

Dan apa yang menakjubkan, Meeracle Serum merupakan satu-satunya Serum di Malaysia bahkan di Asia yang menggunakan batu permata sebagai bahan asas untuk menghasilkan serum. Jika anda menggunakan Meeracle Serum anda memang betul-betul bertuah.

Apa Kata Catrionaross

“MUA yang make up Cat cakap muka makin licin. Nak mekap pun senang, tak perlu tebal-tebal, tak macam dulu. MEERACLE GEMSTONE BEAUTY, sehari pakai serum tu 2x cukup dah.. Cuci muka pula dgn cleanser MEERACLE, memang terbaikk! Kalau pakai set MEERACLE ni dalam masa 2 atau 3 hari je confirm nampak perubahan.. MEERACLE THE BEST!”

Lihat Testimoni Meeracle

Penafian : Kesan adalah berbeza bagi setiap individu

Penafian : Kesan adalah berbeza bagi setiap individu

Penafian : Kesan adalah berbeza bagi setiap individu

Penafian : Kesan adalah berbeza bagi setiap individu

Penafian : Kesan adalah berbeza bagi setiap individu

Penafian : Kesan adalah berbeza bagi setiap individu

Penafian : Kesan adalah berbeza bagi setiap individu

Penafian : Kesan adalah berbeza bagi setiap individu

Meeracle Face Foundation

Produk Meeracle Skincare

MEERACLE GEMSTONE SERUM


35 ML

RM98

RM79

Meeracle Gemstone Serum adalah serum PERTAMA di ASIA yang menggunakan extrak “batu permata” atau dikenali sebagai “formula Gemstone” sebagai bahan utama.

  • Merawat Pelbagai Masalah Kulit
  • Melambatkan Proses Penuaan
  • Mencerahkan Kulit
  • Menegangkan Kulit

MEERACLE GEMSTONE CLEANSER


50 ML

RM59

RM49

Meeracle Gemstone Cleanser adalah product PERTAMA di ASIA yg menggunakan extrak batu permata seperti Malachite Stone sebagai bahan utama beserta extrak teh hijau dan extrak aloe vera.

  • Membersihkan Kulit
  • Melembapkan Kulit
  • Menganjalkan Kulit

MEERACLE GEMSTONE SERUM + CLEANSER

30 ML + 50

RM157

RM128

Full set Meeracle Skin Care

  • Merawat Pelbagai Masalah Kulit
  • Melambatkan Proses Penuaan
  • Mencerahkan Kulit
  • Menegangkan Kulit
  • Membersihkan Kulit
  • Melembapkan Kulit
  • Menganjalkan Kulit

Soalan-soalan popular

Kebiasaanya ambil masa 1-3 hari bekerja untuk sampai di Semenanjung, 2-7 hari untuk Sabah dan Serawak.

Close Menu